Workshops

In De Prakt(eik) worden regelmatig workshops make-up en gezichtsverzorging georganiseerd. Voor 2020 zijn nog geen data gepland. Heb je interesse in een workshop, maak je interesse kenbaar en als we een groepje geïnteresseerden hebben plannen we een datum. Het is ook mogelijk om voor een speciale gelegenheid (vrijgezellenfeest, activiteit tijdens werkuitje, verjaardag, etc.) een workshop te organiseren voor een besloten groep (zie privé workshop). 

De workshops vinden plaats in De Prakt(eik) of aan de keukentafel, maar het kan ook bij je thuis of op een andere locatie.


Workshop gezichtsverzorging

De workshop gezichtsverzorging is een heerlijke verwenmiddag, waarbij je kennismaakt met de natuurzuivere, biologische producten van Dr. Hauschka Cosmetica. 

 

Tijdens deze middag ga je zelf aan de slag; je geeft jezelf als het ware een 'mini-behandeling' met een reiniging, masker, dag-/nachtverzorging . Je mag alle producten uitproberen, zodat je zelf kunt voelen wat het beste bij je past en wat het fijnst voelt op jouw huid. Ook krijg je een persoonlijk huidverzorgingsadvies van een Dr. Hauschka therapeut. 

 

Natuurlijk wordt er gezorgd voor biologische thee en lekkere hapjes. 

Data

In overleg

 

Kosten

€ 20,- per persoon

De workshop gaat door bij minimale deelname van 5 personen

Workshop natuurzuivere make-up

Welke kleur foundation past bij jouw huid, wat voor lipstick staat je het beste en hoe kan je je innerlijke schoonheid nog meer laten stralen? De workshop make-up is een mooie manier om hier achter te komen.

 

We beginnen met het reinigen van het gezicht en het aanbrengen van de basis; de dagverzorging. Daarna zullen we in 10 stappen de verschillende onderdelen van de make-up gaan aanbrengen. Ga je voor een opvallende make-up of wil je liever een subtiele make-up? Je kunt zelf alles uitproberen en natuurlijk wordt je begeleid door een visagist / Dr. Hauschka therapeut.

 

Er wordt gezorgd voor een biologisch hapje en drankje.

Data

In overleg

 

Kosten

€ 20,- per persoon

De workshop gaat door bij minimale deelname van 5 personen


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een van de workshops door een mail te sturen naar info@deprakteik.nl of te bellen of appen naar 06-46287165.

Privé workshop

Het is ook mogelijk om de workshop privé te boeken. Dat kan met een eigen groepje (bijvoorbeeld voor een verjaardag- of vrijgezellenfeest), maar het kan ook samen met je zus, vriendin, moeder, etc. Heb je interesse in een privé workshop? Neem dan contact op via info@deprakteik.nl of bel/app naar 06-46287165 en we informeren je over de mogelijkheden en prijzen. 

 

De Prakt(eik)

Loospad 17

6815 GA Arnhem

06-46287165 | info@deprakteik.nl