Lunch | Diner

Ik probeer met de lunch zoveel mogelijk te variëren en probeer mijn boterham vaak te vervangen door iets anders. Al vind ik een boterham op zijn tijd echt smullen! Ik heb ook vaak periodes dat ik zelf brood bak. Maar omdat Lily daar niet echt fan van is (ik zoek nog naar een recept wat voor ons allemaal geslaagd is), doe ik het nu weer even een tijdje wat minder. 

 

Als lunch maak ik vaak soep van restjes (gekookte) groenten die ik nog in huis heb. Het leuke van soep, alles kan erin en het wordt eigenlijk altijd lekker. Of een salade, ook heerlijk voor 's middags. En wat dacht je van een hartige mug cake. Smullen!

 

Dat alles kan natuurlijk ook heel goed 's avonds worden gegeten. 's Avonds maak ik ook vaak stoofpotjes. Vooral in de winter word je daar zo lekker warm van. 

Pompoensoep

Pompoensoep is vooral in de herfst zo lekker, als de eerste Hollandse pompoenen er weer zijn. En de chioggia biet is echt een groente om verliefd op te worden, alleen al door zijn uiterlijk.

 

Rainbow bowl met bietjes

Als John niet thuis eet, eten Lily en ik heel vaak een rainbow bowl. Lily vindt het geweldig om alles mooi in de schaal te doen. En het leuke is dat je eindeloos kunt variëren. Deze variant met bieten bevat wel 3 soorten biet! 

 

Haver-soda brood

Zelf een sodabrood bakken is net zo snel als de fiets opspringen naar EkoPlaza om een brood te kopen. En eigenlijk veel lekkerder (vind ik). 


 

De Prakt(eik)

Loospad 17

6815 GA Arnhem

06-46287165 | info@deprakteik.nl