top of page

covid - nieuws

We mogen weer open!

Gelukkig mogen we weer open voor behandelingen. Uiteraard behandelen we volgens onderstaand protocol.

Liefs,

Simone

COVID-behandelprotocol

Om op een veilige manier behandelingen te kunnen geven tijdens de COVID-19 periode, houd ik me aan onderstaand protocol:

 

★ Verspreiding van het corona-virus vindt plaats door in contact te zijn met elkaar, door in gesprek te zijn met elkaar, dus is afstand nemen belangrijk.   

★ Op het moment dat de behandeling start, zijn we in principe stil; we zijn dan binnen anderhalve meter afstand van elkaar. Daarmee worden alle behandelingen in de praktijk dus in principe stilte-behandelingen.   

★ Ik draag tijdens de behandeling een mondkapje.   

★ Het aanbrengen van make-up na afloop van de behandeling wordt niet meer gedaan, behalve als je dat bij de behandeling boekt. Dan is er tijd voor gereserveerd. Je mag uiteraard ook je eigen make-up producten meenemen en jezelf opmaken.   

Overige maatregelen om veilig te kunnen werken:   

 ★ Bij binnenkomst in de praktijk vraag ik je om je handen te desinfecteren. Natuurlijk bied ik jou hiervoor het middel aan en desinfecteer ik zelf voor, tijdens en na de behandeling mijn handen.   

★ De praktijkruimte wordt goed gelucht tussen de behandelingen door. Stoelleuningen, deurklinken en het toilet worden regelmatig gedesinfecteerd. Dit betekent dat ik de tijdsplanning nauw zal hanteren om veilig te kunnen werken.   

★ Het is heel belangrijk dat je je afspraak annuleert wanneer je klachten hebt; verkoudheidsklachten als hoesten, niezen en keelpijn, bij koorts, maar ook bij maag-en darmklachten, want dit kunnen milde coronaklachten zijn.   

★ Dat geldt andersom natuurlijk ook; op het moment dat ik klachten heb, annuleer ik jouw afspraak in mijn praktijk.   

Met bovenstaande maatregelen en aanpassingen kan ik de behandelingen volgens de richtlijnen van het RIVM uitvoeren. 

 

Ik kijk er naar uit je te behandelen. 

bottom of page