Gezichtsbehandelingen

Bij de Dr. Hauschka behandelingen staan verschillende gezichtsbehandelingen beschreven. Bij die behandelingen staat het gebruik van de Dr. Hauschka producten en de lymfestimulatie (penseelmassage) centraal. Bij de algemene gezichtsbehandelingen die hieronder staan beschreven, wordt naast de Dr. Hauschka producten gebruik gemaakt van (groene) leem en etherische oliën. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ander type massage, zoals een klassieke gezichtsmassage of een bindweefselmassage. De behandelingen zijn uit te breiden met bijvoorbeeld het harsen van de bovenlip of het verven van de wenkbrauwen. Klik hier voor de mogelijke uitbreidingen. 

Verrassingsbehandeling met aromatherapie

Deze behandeling wordt aan de hand van jouw wensen samengesteld. Je kunt denken aan epileren van de wenkbrauwen, reiniging van het gezicht, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage naar keuze, groene leempakking met aromatische olie, etc. De behandeling vanaf 1,5 uur begint met een voetenbad.

1 uur € 57,50 | 1,5 uur € 77 | 2 uur € 99,50


Acne/zuiverende behandeling | 1 uur | € 57,50

Deze intensieve reinigingsbehandeling is speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Aan te raden is om deze behandeling in kuurvorm te ondergaan; afhankelijk van de acne wordt een behandelplan opgesteld wat tijdens de eerste afspraak wordt besproken.