De behandelingen

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Dr. Hauschkatherapeut geef ik behandelingen voor het gezicht en het lichaam. Je kunt daarbij denken aan de lichaamsbehandeling van Dr. Hauschka en massages met aromatherapie, ontharen d.m.v. harseen reinigende behandeling van het gezicht, een uitgebreide ontspannende behandeling waarbij het gezicht maar ook het lichaam wordt meegenomen of een behandeling speciaal voor de handen of voeten. Ook geef ik acnebehandelingen die in aanmerking komen voor vergoeding via de ziektekostenverzekering (afhankelijk van aanvullend pakket). Een uitgebreide beschrijving van de behandelingen is te vinden via de keuzes hierboven (of klik hier voor de Dr. Hauschka behandelingen).

 

Naast de behandelingen kun je bij De Prakt(eik) terecht voor huidverzorgings- en make-up advies en workshops

 

Bij de behandelingen worden je persoonlijke wensen geïntegreerd in de behandeling. Er wordt een individueel behandelplan opgesteld en je krijgt een persoonlijk en toegespitst advies voor jouw huid. Staat de behandeling die je wenst er niet precies bij? Vertel me je wensen en we stellen de behandeling samen   aan de hand van jouw wensen. Kijk bij de verrassingsbehandeling met aromatherapie voor de prijzen. 

 

De behandelingen vanaf 1,5 uur beginnen met een voetbad, waarbij de dagelijkse zorgen op de achtergrond raken, de spanning in het warme water oplost en een weldadige rust over je komt.