Actueel

Op deze pagina vertel ik over nieuwtjes binnen De Prakteik. Nieuwe producten en aanbiedingen, over nieuwe behandelingen of veranderingen op de website.

Online afspraken maken mogelijk

Vanaf heden is het mogelijk om online een afspraak in te plannen voor een behandeling in De Prakt(eik). Onderaan elke pagina is de knop 'Maak een afspraak'  te zien. Je wordt doorgestuurd naar de pagina waar je de gewenste behandeling kan selecteren en vervolgens kijk je wanneer het jou het beste uitkomt. Je mag natuurlijk ook altijd appen, bellen of mailen voor een afspraak, maar op deze manier kan je meteen zien wanneer het mogelijk is om een afspraak te maken. Handig toch!?!

 

Hieronder zie je de buttons waar je op kunt klikken voor het maken van een afspraak.

meer lezen

Mallorca Beauty Retreat 2019

In het Hemelvaartweekend van 2019 organiseert De Prakt(eik) samen met Mallorca Vibes een retreat op Mallorca. Op een prachtige plek midden in de natuur in het Tramuntana gebergte, genieten we gedurende 5 dagen/4 nachten van heerlijke behandelingen, lekker en gezond eten (vegetarisch of met vis), 1 dag detox, een bezoek aan het strand, prachtige wandelingen door de natuur en van.. niks doen. Ontspannen. 

 

TIJD VOOR JEZELF
4 overnachtingen in een hotel**** (finca) 
in de natuur
Dr. Hauschka behandelingen
Gezond eten (1 dag detox)
Meditatie
Lezen
Mandala's kleuren
Wandelingen
(Binnen)zwembad
Bezoek aan strand
Daily soft exercices (combi yoga/ballet)
Niets doen.. niets hoeven..

 

Prijs vanaf € 750,-

 

Klik hier voor het volledige programma.

De Prakt(eik) op evenementen

Komende periode staan we op een aantal evenementen in de omgeving. Je bent van harte welkom om langs te komen voor een ontspannende penseelmassage, make-up advies, de aanschaf van producten, het maken van een afspraak of voor een praatje.

 

Hieronder de data:

 

* Zondag 26 augustus 12.00 - 17.00 uur - Oogstmarkt Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld | park Steenen Camer | Arnhem-Zuid.

 

* Zondag 16 september 10.00 - 17.00 uur - Wijkfeest Arnhem-West | Oranjestraat/Nassaustraat |  Arnhem

 

Beide markten vinden we zelf erg leuk, omdat er zo'n divers aanbod is en omdat het maar 1x per jaar is. Op de oogstmarkt zijn verschillende informatiekramen over duurzaamheid en tuinieren te vinden, het is mogelijk diverse moestuinen te bekijken en ook zijn er heerlijke biologische hapjes en drankjes te koop.

De markt in Arnhem-West is een verzameling van van alles en nog wat. Mensen die hun zolder hebben opgeruimd en dit verkopen, kleine zelfstandigen die hun 'product'  promoten, creatievelingen die hun zelfgemaakte waren laten zien, kinderen die cakejes hebben gebakken, etc. Beide markten worden ook voorzien van muziek.

Nieuwe data voor workshops

Workshops natuurzuivere make-up en gezichtsverzorging

meer lezen

Visagie diploma behaald

Gisteren heb ik examen gedaan van de visagie opleiding die ik volgde. En gelukkig kan ik zeggen dat ik het examen heb gehaald. Er kan een nieuwe titel op mijn visitekaartje; visagist. Omdat ik met natuurzuivere producten wil werken, maak ik er eco-visagist van. Je natuurlijke schoonheid accentueren met het gebruik van natuurlijke ingrediënten. 

 

Ben je toe aan een nieuwe look, heb je iemand nodig die de make-up kan verzorgen bij een speciale gelegenheid of wil je mooi opgemaakt gefotografeerd worden; het kan allemaal bij mij.

 

Bel, app of mail: 06-46287165 | info@deprakteik.nl