We mogen weer open maar mijn hand is nog herstellende.

Woensdag 6 mei kwam het ministerie met het bericht naar buiten dat we vanaf 11 mei onze deuren weer mogen openen voor behandelingen. Dat is natuurlijk heel fijn. Maar ik zit nog wel met mijn hand die herstellende is van twee breukjes. Het gaat iedere dag een beetje beter, maar ik ben helaas nog niet zover hersteld dat ik vanaf 11 mei kan gaan behandelen. In overleg met de fysiotherapeut heb ik besloten om vanaf 1 juni weer rustig op te starten met de behandelingen.  Deze maatregel is nodig om mijn hand voldoende tijd te geven om helemaal te herstellen. Liever voorzichtig nu, dan spijt achteraf.

 

Ik neem zo snel mogelijk contact op met iedereen van wie ik de afspraak heb moeten annuleren gedurende de lockdown. Ik begin met de geannuleerde afspraken van maart en zal op datum iedereen weer inplannen. 

 

Ik hoop jullie snel weer te zien. 

 

Veel liefs,

Simone