De Prakt(eik) sluit voor behandelingen i.v.m. corona maatregelen

Door de recente ontwikkelingen en nieuwe maatregelen omtrent het corona-virus, hebben Salon Ardine en De Prakt(eik) besloten tot 6 april te sluiten voor behandelingen.

 

Laten we hopen dat het virus met de getroffen maatregelen kan worden gestopt. Gezondheid boven alles. Wij wensen iedereen het allerbeste toe in deze periode van verplichte rust. Zorg goed voor jezelf en elkaar met spelletjes en hartelijkheid. We hopen dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten.

 

Zijn je producten (bijna) op; wij kunnen je bestelling versturen of voor je klaarzetten zodat je het kan komen ophalen. Neem contact met ons op via mail: info@deprakteik.nl of telefoon: 06-46287165 voor De Prakt(eik) in Arnhem. 

 

Veel gezondheid en sterkte toegewenst in deze bizarre tijden.

 

Lieve groet,

Simone