Dr. Hauschka Therapeut 2019

Gisteren vond het jaarlijkse Dr. Hauschka congres plaats voor therapeuten die met Dr. Hauschka Cosmetica werken. Het is altijd een enorm inspirerende dag met mooie ontmoetingen met collega's en interessante lezingen/workshops. Het thema was Balans door beweging, wat een toepasselijk thema is in mijn leven op het moment. Ik beweeg door buiten mijn comfort zone te stappen (organisatie Mallorca Retreat, verbouwing van De Prakt(eik), starten van de yoga docentopleiding) en ik probeer steeds een nieuwe balans te vinden tussen werk en privé, inspanning en ontspanning. 

 

Ieder jaar wordt er uit de ca. 300 therapeuten een Dr. Hauschka therapeut van het jaar gekozen. Compleet verrast werd ik toen bekend werd gemaakt dat ik dit jaar deze eretitel mag dragen. Ik ben enorm dankbaar voor deze erkenning. Ik werk vanuit mijn hart en dat dit ook door collega's wordt opgemerkt voelt als een enorm compliment. Ook verdient mijn moeder Ardine een woord van dank, want zij was en is een grote inspiratie voor mij en een geweldige leermeester. Zonder haar als voorbeeld was ik nooit deze weg ingeslagen. Maar wat ben ik toch blij dat ik dat gedaan heb!

 

Ik vind het altijd heerlijk om behandelingen te geven, maar op dit moment kijk ik er nog meer naar uit om dinsdag mijn klanten weer te mogen ontvangen in De Prakt(eik). Nu nog in de tijdelijke salon op de eerste etage en hopelijk over een aantal weken in de vernieuwde Prakt(eik). 

 

Lieve groet,

Simone

 

De Prakt(eik)

Loospad 17

6815 GA Arnhem

06-46287165 | info@deprakteik.nl