Workshop Natuurzuivere Make-up

Workshop Natuurzuivere Make-up op 10 mei

Ieder mens heeft behoefte aan een innerlijke en een uiterlijke schoonheid. Nog twee nachtjes slapen. Dan wordt de nieuwe Dr. Hauschka make-up lijn gepresenteerd. Ik heb al een voorproefje mogen nemen. Het is een prachtige make-up lijn met een vollediger aanbod dan voorheen. Wat Dr. Hauschka hiermee wil laten zien is dat glamour & green prima samengaan en dat is wat mij betreft gelukt (al ben ik natuurlijk niet geheel neutraal;-)). 

 

Op woensdagavond 10 mei organiseert De Prakt(eik) samen met Salon Ardine een workshop natuurzuivere make-up. Gedurende 2,5 uur ga je zelf aan de slag met alle make-up, om een prachtige look aan te brengen. De avond wordt begeleid door Ardine en mijzelf en de workshop wordt gegeven door collega Dr. Hauschka therapeut Ilse. 

 

Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Dus wil je erbij zijn, geef je dan direct op via info@deprakteik.nl of per telefoon of WhatsApp 06-46287165.

Wanneer:

Woensdag 10 mei van 19.30 tot 22.00 uur

 


Waar:

Salon Ardine | Schoonoord 8 | Westervoort

 


Kosten:

€ 15,- per persoon. Na afloop van de workshop ontvang je een goodybag.

 


Aanmelden:

Bel, mail of app: 06-46287165 | info@deprakteik.nl